06 120 850 34 | info@luutjeniemantsverdriet.nl Facebook Linkedin

Laat zien wie je bent

Wie zich niet regelmatig met een blog manifesteert op de sociale media of andere platforms, zakt weg in de vergetelheid. Blogs schrijven is een middel om zichtbaar te worden en te blijven. Om te laten zien wie je bent, waar je voor staat, waar je de lezer (lees: doelgroep, potentiële klanten) mee kunt helpen, om je kennis te delen.

Maar ook wie wél blogt, bestaat soms niet. Die loopt kans weg te zakken in de veelheid van content op diezelfde sociale media en platforms. Je moet de lezer wel kunnen raken.

Bloggen is leuk als je daar plezier in hebt, als het je goed afgaat, als je een beetje een vlotte pen hebt en als je de lezer bij je onderwerp weet te betrekken. Als het je niet ligt, wordt het een worsteling.

Ik vind blogs schrijven wel leuk. Ik doe het vooral om de lezer kennis te laten maken met de persoon achter de vakvrouw. Om te laten zien wat ik behalve schrijven en redigeren verder nog belangrijk vind. In de rubriek Smalltalk op deze website vindt u een aantal van mijn blogs in de afgelopen jaren.

Heeft u veel te delen, maar vindt u schrijven een worsteling? Laat mij u helpen met uw blogs.

Mijn specialismen